0
Domaći fudbal

From left Lazar Jovanovic Nikola Aksentijevic Nikola Stulic and Sava Petrov celebrate Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 1st leg-Gzira v Radnicki Nis Attard, 21.07.2022 foto: Starsport.rs ©

RADNIČKI U SVE VEĆIM PROBLEMIMA: Otišao najbolji igrač tima – Kako će tim iz Niša nadomestiti njegov odlazak?

Objavljeno: 09.08.22 u 16:22

Sve veći problemi za ‘Meraklije’!

Radnički iz Niša uprkos dosta dobroj igri u napadačkom delu, nije uspeo da startuje sezonu onako kako su želeli. Klub je napustio verovatno najveći talenat viđen na ‘Čairu’ godinama u nazad – Stefan Mitrović, koji je pojačao Crvenu zvezdu. Sada, nakon svega nekoliko kola novog dela šampionata, klub je napustio i verovatno najbolji igrač – Lazar Jovanović.

Nikola Aksentijevic (C) Lazar Jovanovic (L)
Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 1st leg-Gzira v Radnicki Nis
Attard, 21.07.2022
foto: Starsport.rs ©

On će karijeru nastaviti u redovima Makabi Bnei Rajne, a da li će i koliko obeštećenje dobiti ekipa Radničkog, nije poznato. Tokom svoje dosadašnje karijere, Jovanović je nastupao za Slobodu iz Užica, Mladost iz Lučana, Borac iz Čačka, zatim Pjunik iz Jerevana i sada niški Radnički.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter