1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADOST DO BODA U 93. MINUTU: Radnički ponovo ‘pao’ test u samoj završnici! (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.22 u 23:51

Bojović heroj, po ko zna koji put!

Fudbaleri Mladosti iz Lučana na svom terenu su dočekali Radnički iz Niša. ‘Meraklije’ su nakon ovog meča samo produžile agoniju u kojoj se nalaze, jer sada su ispustili pobedu u poslednjim momentina susreta. Konačan rezultat bio je 2:2.

Prednost je timu iz Niša doneo mladi Štulić već u 3. minutu susreta, da bi u 34. rezultat poravnao preiskusni i prekaljeni Milan Bojović sa bele tačke. Uspeo je Štulić u 61. minutu da Radničkom ponovo donese prednost. Činilo se da će gosti nazad sa celim plenom, ali je novi kazneni udarac usledio u 93. minutu, a ponovo neumoljiv bio je Bojović.

Radnički je tokom čitavog susreta bio izuzetno dominantan.. Ipak, propušten je veliki broj izglednih prilika i kazna je pristigla u samom finišu.

5. KOLO SUPERLIGE SRBIJE:

PETAK:

Voždovac – Radnički KG 1:0

SUBOTA:

TSC – Novi Pazar 0:1
Mladost Lučani – Radnički Niš 2:2

NEDELJA:

Radnik Surdulica – Kolubara
Čukarički – Spartak Subotica

PONEDELJAK:

Javor – Mladost GAT

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Slika naših prvenstva,zna se za koga sudije rade,dok je tata predsednik države Zvezda će biti prvak,pa makar i sto godina i kraj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter