0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ PRED REVANŠ U JEREVANU: Treba da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub! (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.22 u 18:36

U susret revanšu treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona, sastaju se šampioni Srbije i Jermenije, Crvena zvezda i Pjunik, a šef struke crveno-belih, Dejan Stanković, govorio je za medije uoči drugog duela pomenutog dvomeča. Podsećamo, Zvezda je sa 5:0 ubedljivo slavila u prvom meču.

“Prvi meč u Beogradu je bio dobar, prava takmičarska utakmica. Dobar intenzitet. Rekao sam i u Beogradu da smo morali dobro da se oznojimo za svaki gol, tako ćemo morati i sutra. Iako sa nama nisu otputovali iz standardne postave Pešić, Ivanić i Rodić, imamo adekvatne zamene i spremne momke da sutra pokažu šta znaju”, počeo je izlaganje Dejan Stanković na konferenciji pred revanš meč sa Pjunikom u Jermeniji.

Zvezda neće igrati spuštenog gasa prema rečima popularnog Dekija.

“Treba da pokažemo ko smo, a Zvezda je veliki klub. Naša obaveza je da uvek idemo na pobedu i u skladu sa tim ćemo postupiti i sutra. Ponoviću, imamo dovoljno kvalitetnih igrača i želimo da odbranimo UEFA koeficijent, koji smo izgradili prethodnih sezona. Daćemo sve od sebe i idemo na pobedu”.

Malo o protivniku.

“O Pjuniku mislim sve najbolje. Nije slučajno tu gde je sada – u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Naišli smo na organizovanu ekipu, morali smo dobro da se oznojimo, da budemo koncentrisani, iako nam je koncentracija popuštala u prvih 15 minuta. Poklonili smo Pjuniku nekoliko lopti na sredini terena i ispred gola, umalo su te greške iskoristili. Pričali smo i analizirali ih pred revanš, i ne bi trebalo te greške da nam se ponavljaju”, podvukao je trener Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter