1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HEROJ DELIJA SE OGLASIO NAKON MEČA: Volim navijače Zvezde, a vole i oni mene – pre fudbala sam bio trkač!

Objavljeno: 03.08.22 u 23:49

Apsolutni heroj utakmice – Osman Bukari.

Ne valja izdvajati pojedince, pogotovo kada se ovako ubedljivo pobedi, ali ne možemo da ne kažemo da je Osman Bukari odigrao možda i najbolju utakmicu u karijeri. Het-trik u pobedi Crvene zvezde nad Pjunikom rezultatom 5:0, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sjajna utakmica. Bili smo spremni za nju, borili se od početka do kraja i srećan sam zbog ekipe što smo ostvarili trijumf. Srećan sam i zbog sebe naravno, nije mala stvar postići tri gola na utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona – počeo je Bukari.


Atmosferom je brzonogi Ganjanin oduševljen.

– Prelepa atmosfera, osećam se sjajno da igram pred Zvezdinim navijačima. Hvala im na aplauzima i na skandiranju mog imena. Volim ih! Vole i oni mene, tako da uživamo. Ali znao sam sve o Zvezdinim navijačima i pre dolaska u klub, uvek su ovakvi.

U revanšu – da se ponovi ovakva partija.

– Voleo bih naravno da ponovimo ovu partiju, ali najvažnije je da se plasiramo dalje. Uradiću sve što je u mojoj moći da prođemo dalje, ali sad moramo da se odmorimo i dobro spremimo za revanš.

FOTO: STARSPORT

Brzina mu je u krvi.

– Bio sam trkač pre nego što sam se odlučio fudbal. Brz sam, kad imam loptu u nogama, moram to da iskoristim – zaključak je Bukarija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter