0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIVIĆ NAKON ISPUŠTANJA BODOVA U POSLEDNJEM MINUTU UTAKMICE: ‘Ne dopustivo je da ih takvih prilika ne postignemo gol – Za ovo treba biti jak!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.22 u 12:50

Ne može da bude zadovoljan igrom svog tima!

Fudbaleri Mladosti iz Lučana na svom terenu su dočekali Radnički iz Niša. ‘Meraklije’ su nakon ovog meča samo produžile agoniju u kojoj se nalaze, jer sada su ispustili pobedu u poslednjim momentina susreta. Konačan rezultat bio je 2:2. Nakon meča trener Tomislav Sivić rekao je:

‘Bili smo bliži pobedi, pri vođstvu od 2:1 imali smo dve kolosalne šanse, koje smo morali da rešimo. Radi se o prilikama Jovanovića i Petrova, nedopustivo je da iz takvih situacija ne postignemo gol. Da smo uspeli, izbegli bismo horor završetak meča. To nam se ponavlja, evo već četvrti put da u poslednjim sekundama meča primamo gol. Za ovo treba biti mnogo jak i ostati zdrav. Čestitam mojim igračima na maksimalnoj borbenosti, ai stvarno je tepko objasniti šta se dešava u finišima našim mečeva!’ – zaključio je iskusni stručnjak.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter