0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@premierleague

NASTAVLJA SE KOŠMAR TUŽNOG MANČESTERA: Brajton nadigrao Crvene đavole na Old Trafordu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.22 u 17:02

Brajton nije na gostovanju u Mančesteru slavio gotovo 40 godina, ali izabranici Erika ten Haga su to omogućili Galebovima, koji su trijumfovali na Teatru snova 2:1. Nije da je gost bio neko ko preti samo iz kontra-napada, jer su plavo-beli bukvalno u prvom delu pregazili Junajted, dok su domaći u nastavku koliko toliko proigrali, ali to je bilo daleko od potrebnog kvaliteta za preokret.

Poveli su gosti nakon tačno pola sata igre preko sada već simbola kluba sa juga Engleske, Paskala Grosa, koji je pogodio gol na asistenciju Danija Velbeka, dok je svega deset minuta kasnije isti fudbaler matirao De Heu i duplirao prednost svog tima. Rezultat su smanjili domaći 20 minuta pre kraja autogolm Mek Alistera, ali to je bilo sve od tima koji svake godine ulazi u sezonu sa najvišim mogućim ambicijama.

Glejzersi će kako stvari stoje biti još više omraženi nakon ove sezone, a Crveni đavoli su po svemu sudeđi jako daleko od vrha engleskog fudbala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter