2
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

GRME IZ NIŠA, LJUTI NA SUDIJU: ‘Tek ću večeras da vas je**m!’ – Ogorčeni zbog penala u 93. minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.22 u 12:20

Sinoć je fudbalska javnost, po ko zna koji put, svedočila odsustvu kriterijuma u suđenju i direktnom uticaju na krojenje rezultata u Super ligi.

Utakmica Mladost LučaniRadnički Niš ostaće upamćena po odluci sudije Novaka Simovića, da u dubokoj nadoknadi vremena dosudi penal domaćoj ekipi i time anulira prednost i izvesnu pobedu, koju je Radnički izborio tokom utakmice.

Tokom meča u trenutku potpune terenske dominacije i vodstva Radničkog, sudijska četvorka kao da je želela da veštački unese nervozu i isporovocira fudbalere i stručni štab Radničkog. Naime, četvrti sudija u toku meča je pozvao Simovića da interveniše i tom prilikom klupa Radničkog biva kažnjena žutim kartonima zbog navodnog ustajanje sa klupe.

Na opasku jednog od igrača da je sudija Simović već dovoljno „sakatio“ Radnički na prethodnim mečevima, četvrti arbitar je glasno odgovorio „Tek ću večeras da vas j***m!“.

Ovo nije prvi put da Simović ovako sudi protiv Nišlija.Radnički je više puta u prošlosti reagovao na to i dostavljao dokaze i video materijal.

Naime Radnički se više puta obraćao generalnom sekretaru Jovanu Šurbatoviću i vršiocu dužnosti predsednika FSS Nenadu Bjekoviću i apelovali su da se zaštiti integritet fudbala i da se sporne odluke i sudije koje ih donose sankcionišu, ali su odgovor i reakcija izostali.

FSS mora da otvori oči, reaguju i učine sve da samo sportski faktori utiču na rezultate utakmica u našoj ligi, a da se tabele i rezultati ne kroje po volji moćnika i „dele“ samo podobnima. Ovaj problem se može rešiti samo ako se u to uključe svi faktori u srpskom fudbalu, od pomenutih funkcionera Saveza, preko selektora A tima, do svakog poštenog fudbalskog radnika u Srbiji kako bi se digao glas posle koga ovih skandala na utakmicama više neće biti.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter