0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Bez golova u Lučanima, Bojović opet tragičar – Mićibući na ‘Čairu’ presudio Voši!

Objavljeno: 26.04.22 u 20:52

U okviru 33. kola Superlige Srbije fudbaleri Mladosti iz Lučana i Radničkog iz Kragujevca podelili su bodove, pošto je rezultat nakon 90 minuta igre bio 0:0.

U Lučanima je viđena prava borbena utakmica bez preterane fudbalske lepote, a navijači su uskraćeni za neki pogodak, ili bar lep potez koji bi popravio celokupni utisak.

Domaći su danas bili bolji rival za nijansu, ali uprkos šansama protivnička mreža je ostala netaknuta. Mladost je imala najveću priliku da stigne do tri boda u 66. minutu, kada je glavni arbitar meča nakon jednog starta nad Jovanovićem pokazao na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Milan Bojović, čiji je udarac odbranio golman Radničkog, Ognjen Lukić. Bojović u zadnje vreme ima problema sa realizacijom penala, pošto je i u prošloj utakmici protiv Proletera bio neprecizan sa bele tačke.

Vojvodina je pretrpela novi poraz u domaćem šampionatu, ovog puta od novosadske ekipe je bio bolji Radnički iz Niša koji je na Čairu slavio minimalnim rezultatom. Pobedonosni gol za domaće postigao je Mićibući u 40 minutu, kada je iskoristio lošu reakciju protivničkih defanzivaca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter