0
Evropske lige

Fudbal-Sasa Lukic and Filip Kostic-Press Conference Stara Pazova, 31.05.2022. foto: Starsport.rs ©

KRAJ SAGE: Provereni insajder javlja, Filip Kostić potpisuje za velikana!

Objavljeno: 06.08.22 u 10:27

Sve je izgleda gotovo.

Dosta se u poslednje vreme govorilo o mogućem transfer Filipa Kostića, koji je već dugo na izlaznim vratima Ajntrahta iz Frankfurta. Kragujevčanin bi trebalo da uskoro i realizuje transfer i postane novi fudbaler Juventusa, prenosi renomirani italijanski novinar i insajder za tranfere Fabricio Romano.

Iako je u jednom momentu delovalo da je Vest Hem najzobiljniji, u trku se umešao i Juventus i očito prestigao premijerligaša, te završio sve oko potpisa.

Kako Romano navodi, Juventus je već dogovorio sve uslove sa Filipom Kostićem, na koje je i Srbin pristao, te je ostalo samo da se još klubovi dogovore oko visine obeštećenja.


Kostićev ugovor sa Ajntrahtom ističe leta 2023. godine, ali se očekuje da taj ugovor bude produžen u slučaju da ovog leta ne napusti tim s kojim je prošle sezone osvojio Ligu Evrope. Podsetimo, Kostić je u Frankfurt stigao 2019. godine iz HSV-a za šest miliona evra, iako je prethodno godinu dana bio na pozajmici iz tog kluba. U karijeri je igrao još za Radnički 1923, Groningen i Štutgart.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter