0
Evropske lige

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers- Playoff-Srbija v Scotland Filip Kostic Beograd, 12.11.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKAN ŽELI KOSTIĆA: Srbin bi mogao da se preseli u Seriju A

Objavljeno: 04.08.22 u 15:19

Očekuje se da ponuda uskoro bude i zvanična.

Masimilijano Alegri zatražio je od uprave Juventusa da mu dovede adekvatna pojačanja za ovu sezonu, a na spisku potencijalnih kandidata za dolazak nalazi se i Filip Kostić.

Prema pisanju italijanske ‘Gazete delo Sport’, srpski bek, koji može da igra na svim pozicijama po levoj strani, nalazi se u grupi igrača koje bi ‘stara dama’ rado dovela u svoje redove.

Ponuda, za koju se očekuje da će na adresu frankfurtskog kluba stići vrlo brzo, trebalo bi da iznosi 12 miliona evra, što je za tri miliona manje od onoga koliko je Vest Hem ponudio, ali dobra stvar za Italijane, navodno je činjenica da igrač želi da dođe u Torino.

Kostićev ugovor sa Ajntrahtom ističe leta 2023. godine, ali se očekuje da taj ugovor bude produžen u slučaju da ovog leta ne napusti tim s kojim je prošle sezone osvojio Ligu Evrope. Podsetimo, Kostić je u Frankfurt stigao 2019. godine iz HSV-a za šest miliona evra, iako je prethodno godinu dana bio na pozajmici iz tog kluba. U karijeri je igrao još za Radnički 1923, Groningen i Štutgart.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter