5
Domaći fudbal

Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN IZBACIO CENE KARATA ZA REVANŠ: Evo za koliko novca možete da bodrite Partizan u Beogradu!

Objavljeno: 05.08.22 u 16:43

Crno-beli su juče na Kipru poraženi, od realno ne previše kvalitetnog AEK-a rezultatom 2:1, nakon preokreta domaćih, pa su tako još više produbili, sada već može se reći krizu u kojoj se nalaze od početka sezone. Ilija Stolica je istakao nakon meča da treba i vremena i pojačanja, još uvek je trener tima iz Humske, pa navijačima kojima su crno-bele boje u srcu, ne preostaje ništa drugo nego da mu veruju.

Analizu Partizanovog poraza možete pogledati OVDE.

Upravo je klub danas i objavio cene karata, odnosno koliko će novca navijači morati da izdvoje da prisustvuju revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a one su sledeće:

Cene su 800 dinara za južnu i severnu, po 1.000 za istočnu i bočne delove zapadne tribine, dok je za centralno mesto na istom delu stadiona potrebno izdvojiti 1.200 dinara. Pozicije u ložama koštaju 3.000 (istok) i 5.000 dinara (zapad).

0
0

5 Komentara

  1. Ljudi, moramo pomoci nasem Partizanu kad mu je najteze.
    Mnogo bitan je ovo mec,forma ce kasnije doci ali sada moramo proci.To treba imati u vidu, zaboraviti na sve trenutne nesporazume i neslaganja. Jednostavno: Stadion nase slave i trajanja moramo napuniti i sa momcima prebroditi ove teske trenutke jednom pobedom koja zivot naseg Kluba znaci.
    Da, za nas postoji SAMO PARTIZAN!
    I zato: NAPRED PARTIZAN!
    Da prokinemo ovaj bolni cir i krenemo dalje. DO POBEDE!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako vas nije sramota da naplacujete karte, pa i da ostavitw slobodan ulaz nebih došao takve da vas gledam.Partizan u srcu ne u novčaniku

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter