0
Domaći fudbal

Marko Miric Vozdovac - Radnicki Kragujevac Superliga Srbije Septembar 18. 2021., Beograd, Srbija 18.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘NADAM SE NASTAVKU NIZA, ALI I PREKIDU GOLGETERSKOG POSTA’: On zna kako se igra protiv Voždovca!

Objavljeno: 05.08.22 u 12:51

‘Zmajevi’ su mu omiljene mušterije!

Danas se od 19h na ‘krovu’ igra duel između Voždovca i Radničkog iz Kragujevca. Biće ovo sjajan duel, a najviše se očekuje od preiskusnog Marka Mirića, koji je oboležio oba prošlosezonska duela sa Voždovcem.

FOTO: FK Radnički 1923

‘Zadesilo se tako da prošle sezone budem strelac u obe utakmice protiv Voždovca. Iskreno se nadam da ću ovaj niz nastaviti i u predstojećoj utakmici, ali i da ću konačno prekinuti svojevrsni golgeterski post na startu ove sezone.’ – rekao je Mirić za Mozzart Sport.

FOTO: FK Voždovac

Smatra iskusni Mirić da je Voždovac ekipa sa kojom mogu da se nadigravaju!

‘Voždovac je ekipa koja je u nekom našem rangu kvaliteta i sa kojom možemo da se nadigravamo. Radi se o dobro selektiranoj ekipi, koja je u ovu sezonu ušla sa novim trenerom i sigurno im je, baš kao i nama, potrebno određeno vreme da uhvati pravi takmičarski ritam. Tradicija je svakako na našoj strani, dok se sa druge strane oni uzdaju u prednost domaćeg terena, gde retko prepuštaju bodove protivniku. Verujem da će naš kvalitet doći do izražaja na ovoj utakmici i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat na ovom gostovanju.’ – zaključio je Mirić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter