1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

MLADOST GAT U IVANJICI: ‘Pun respekt za Javor, ali moramo da probamo da pobedimo – Težak meč nas očekuje!’

Objavljeno: 05.08.22 u 15:24

Linta debituje na klupi Mladosti!

Pred duel u Ivanjici protiv Javora, novinarima su se obratili šef Aleksandar Linta i vezista Miroslav Maričić. Meč je na programu u ponedeljak od 19:30.

U svaku utakmicu ulazimo da probamo da pobedimo – takav je moj način razmišljanja. Pun respekt za Javor. Sa trenerom koji ima profilisan stil igre, protivnik je u formi, odigrali su par kvalitetnih utakmica i sa te strane ovo gostovanje je teže od uobičajenog. Očekuje nas jedan težak meč. Imam puno poverenje u momke, bitno nam je da odigramo dobro, da znamo šta hoćemo i da iz te igre dođemo do željenog ishoda – kaže novi dirigent Aleksandar Linta.

Miroslav Maričić, vezista koji nas je pojačao u letnjem prelaznom roku, prethodno je nosio dres našeg narednog rivala i sa te strane zna šta ekipu može da očekuje u ponedeljak na stadionu kraj Moravice.

Neće biti lako. Biće mi neobično, iz Ivanjice sam i igraću protiv dojučerašnjih saigrača. Iako smo izgubili prethodnu utakmicu, sa dobrom atmosferom odlazimo na gostovanje. Nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – rekao je Miroslav Maričić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter