0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FulhamFC

ALEKSANDAR MITROVIĆ UOČI STARTA SEZONE: ‘Sve je bolje, bićemo mnogo ozbiljniji – Liverpul je glavni favorit!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.22 u 14:22

Svi jedva čekaju da ga vide na terenima Premijer lige!

Aleksandar Mitrović bio je glavni ‘krivac’ za povratak Fulama u Premijer ligu. Navijači ga obožavaju, a to sa sobom nosi i činjenicu da će se od njega mnogo očekivati. Uoči nove sezone, Aleksanad Mitrović otkrio je svoja očekivanja.

FOTO: Twitter/@FulhamFC

‘Ovo je neki novi izazov, bar ja nikad ne razmišljam šta je bilo već šta je ispred mene. Koncentrisan sam na novu sezonu, na drugačiju sezonu, malo teže i veće izazove. Radim, treniram, spreman sam i Bože zdravlja od subote krećemo u novu avanturu

Jači smo, i trener je drugačiji i stil igre, po mom mišljenju sve je bolje. Bićemo ove sezone mnogo ozbiljniji nego prethodni put u Premijer ligi. To mi govori moj osećaj sa terena. Primarni cilj je da se opstane. Sve što se napravi preko toga je bonus, nagrada.’ – rekao je Aleksandar u razgovoru za Arena sport.

Srpski internacionalac smatra da je Liverpul najveći favorit za osvajanje engleskog prvenstva!

‘Liverpul je za mene glavni favorit, jer je Siti slabiji nego prošle sezone. ‘Redsi’ su ista ekipa od prošle sezone, jesu izgubili Manea, ali su doveli našeg Fabija Karvalja i Darvina Nunjeza. Ostatak tima je isti. Siti je izgubio mnogo igrača, a doveo je samo Halanda. Žezus i Sterling su bili jako bitni u ofanzivi, otišli su Fernandinjo, Zinčenko, možda ode i Bernardo Silva. To su svi bili bitni igrači za tim, dugo su igrali, imali su težinu. Siti je oslabljen, a Arsenal i Totenhem su se mnogo pojačali. Moja prognoza je Liverpul, pa onda ova trojka!’ – zaključio je gorostasni napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter