0
Domaći fudbal

Dragan Radojicic Vojvodina - Napredak, Superliga, Super Liga Srbije 17.4.2022. Novi Sad, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADOJIČIĆ NAKON DOLASKA U RADNIK: ‘Volim izazove, ekipa poseduje kvalitet’

Objavljeno: 03.08.22 u 13:42

Surduličani su dobili novog trenera.

Dragan Radojičić preuzeo je Radnik, sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone, a prvi pomoćnik u njegovom radu ostaje Nikola Stojanović koji je vodio utakmice protiv Radničkog iz Kragujevca i Crvene Zvezde.

Nakon dolaska u Surudlicu, Radojičić je istakao da voli izazove, te da se nada pojačanjima.

– Prihvatio sam poziv da u ovom teškom trenutku preuzmem Radnik. Nalazimo se u nezavidnoj poziciji, ali svako ko me poznaje zna da volim izazove i bez obzira na to kako se nešto završava i počinje, kazao je Radojičić.

Poslednji klub koji je trenirao bila je Vojvodina u prošloj sezoni, a pre toga je Radojičić između ostalog vodio i Novi Pazar, Sutjesku i Proleter iz Novog Sada.

– Da ova ekipa ne poseduje kvalitet sigurno ne bih prihvatao dolazak u ovakvoj jednoj situaciji. Ja volim izazove i mislim da ćemo napraviti jedan rezultat, samo je potrebno malo strpljenja do one igre koju ja priželjkujem. Sigurno je da nam hitno trebaju rezultati i za to ne treba vremena i ne treba stpljenja, tako da ćemo pokušati već od naredne utakmice i od utakmice sa Kolubarom da pokušamo da upišemo bodove i pokušamo da tako bude i u svakoj narednoj utakmici. Prvi korak je najvažniji i tako ćemo raditi od utakmice do utakmicu. Momke treba podići, motivisati i siguran sam da oni imaju kvalitet i to trebaju da vrate na terenu, istakao je on.

Surduličani u prva četiri kola nove sezone Superlige Srbije upisali tri poraza i jedan remi, pa su poslednji na tabeli sa jednim bodom.

– U Surudulici sam primljen inzvanredno, od prvog kontakta telefonom do prvog kontakta na stadionu od svih ljudi iz kluba. Dobio sam slobodu i u radu i u svemu, a na meni je već sada da se odužim sa dobrim rezultatima. Rad na terenu i odnos prema svima će, siguran sam, biti na realizovan najboljim mogućim načinom pa se otuda i nadam da će sve to propratiti i dobri rezultati.

U narednom, petom kolu domaćeg šampionata ekipa Radnika će dočekati Kolubaru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter