0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POGLEDAJTE SVE GOLOVE OSMANA BUKARIJA: Munjeviti napadač zapalio Marakanu, het-trik za pamćenje! (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.22 u 23:12

Zaista maestralna partija.

Više nego uspešno je Crvena zvezda započela kvalifikacije za Ligu šampiona, pobedom nad Pjunikom od čak 5:0. Tri pogotka postigao je heroj ovog susreta Osman Bukari, dok su se u strelce upisali još Kings Kangva i Stefan Mitrović.

Pokazao je 23-godišnji napadač iz Gane, da će Dejan Stanković moći ozbiljno da računa na njega, a sve je počelo već u drugom minutu, kada mu je jedan pogodak poništen zbog ofsajda.

Prvi njegov pogodak, ujedno i za vođstvo Crvene zvezde videli smo u 29. minutu, kada je upravo Bukari pokazao svoju brzinu. Nakon kornera gostiju, na oko 60 metara je lopta došla do Bukarija, koji je munjevito jurio, pretrčavši čuvare, a potom i golmana.

Nakon asistencije za Kingsija Kangvu, Osman Bukari, postigao je još jedan pogodak u 44. minutu. Ponovo je Zvezda iskoristila grešku protivnika, Kangva je dodao Bukariju, koji je na fantastičan način savladao golmana Pjunika za 3:0.

Treći pogodak na ovom susretu, Bukari je postigao u 70. minutu. On je sjajno uočio da je golman Pjunika loše postavljen, pa je sa desne strane zadao vrhunski udarac, koji je završio u mreži gostiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter