2
Domaći fudbal

Foto: Starsport

PEŠUKIĆ NAKON POBEDE NAD BIVŠIM KLUBOM: Nije mi jasno zašto nisam dobio šansu, prosto sam sklonjen u Partizanu!

Objavljeno: 02.08.22 u 10:29

Crnogorski bek i dalje smatra da je nepravedno zapostavljen za vreme svog boravka u Humskoj.

Fudbaleri Partizana u 4. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije poraženi su na gostovanju Novom Pazaru, rezultatom 1:0, a jedan od najistaknutijih pojedinaca na tom meču bio je upravo bivši defanzivac crno-belih Periša Pešukić, koji je o svojim utiscima, ali i vremenu provedenom u Humskoj, govorio za Mozzart Sport.

Nekoliko dana posle velike pobede, prve za nas u ovoj sezoni, moram da kažem da smo verovali u trijumf. Kako igrači, tako i stručni štab. Dali smo sve od sebe, cela ekipa bila je na maksimumu i na kraju smo zasluženo pobedili. Mogli smo da slavimo i većom razlikom, ali za nas je najvažnije da smo osvojili tri boda, da smo konačno krenuli na pobednički put. Nastavićemo jako. Sve je na nama„, govori Pešukić za Mozzart Sport.

O svom periodu u Beogradu rekao je sledeće.

„To mi je, iskreno, jedna bolna tačka. Ta 2019, kada sam došao u Humsku. Do dana današnjeg mi nije jasno zašto nisam dobio šansu. Debitovao sam u trećem kolu protiv Rada i ostavio baš dobar utisak. Posle te utakmice čestitali su mi trener Savo Milošević, njegov pomoćnik, a sad pokojni Milan Đuričić i svi ostali. Posle toga više nisam igrao u ligi za Partizan. Naravno, bilo je tu i drugih okolnosti, ali nikad mi nije rečeno zašto nisam dobio šansu. Jednostavno, posle utakmice s Radom sam sklonjen“.

Naredni posao Pazarce čeka u Bačkoj, gde se sastaju sa ekipo TSC-a.

„Okrećemo se TSC-u. Neće biti lako. Ozbiljna ekipa, sačuvala je kostur, doveli pojačanja. Neće biti lako ni njima, jer im dolazimo posle dobre utakmice i velikog uspeha. Imamo kvalitet i pobednički mentalitet“, rekao je Periša.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter