0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Cukaricki v Partizan Andrija Pavlovic (L) and Marko Jovanovic Beograd, 20.03.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

PAVLOVIĆ U CRNO-BELOM: „Partizan jedina moguća opcija, vraćamo se na šampionski put“!

Objavljeno: 02.08.22 u 15:07

Andrija Pavlović, doskorašnji napadač Brendbija i povremeni reprezentativac Srbije pojačao Partizan, potvrdio je klub, a rođeni Beograđanin će se timu iz Humske obavezao se na dve godine vernosti. Povodom toga napadač se obratio javnosti, a govorio je za klupski sajt.

„Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre nekih desetak dana i verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Pratim dešavanja i znam da start nije bio sjajan, ali da ne verujem da će Partizan izaći iz „krize “ i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio“, i dodaje:

„Saigrače još nisam upoznao, ali ću se truditi da se što pre nametnem treneru i budem u konkurenciji, kako bismo se vratili tamo gde treba, a to je borba za titulu. Tek je početak, istina je da smo izgubili bodove, ali ako verujemo, zajedničkim snagama možemo da se podignemo. Sreća začas može da se okrene na pravu stranu“, uveren je Andrija i nastavlja o predstojećem protivniku u kvalifikacijama za Ligu Evrope:

„Što se tiče gostovanju AEK-u iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar, zbog vrućine i vlage, leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako! AEK je kvalitetna ekipa, sa puno stranaca i određenim sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da se obezbedi ulazak u Evropu!“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter