0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer International Friendly-Prijateljski mec Srbija v Izrael From left (TOP) Andrija Pavlovic Nemanja Milunovic Uros Spajic Luka Milivojevic goalkeeper Predrag Rajkovic and Branislav IVanovic (DOWN) Aleksandar Sedlar Aleksandar Kolarov Zoran Tosic Sasa Zdjelar and Nikola Stoiljkovic Novi Sad, 31.05.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN DOVODI NAPADAČA: Reprezentativac Srbije u Humskoj!

Objavljeno: 02.08.22 u 11:06

Crno-beli rade sve da pojačaju tim do kraja prelaznog roka!

Kako Telegraf saznaje Andrija Pavlović, doskorašnji napadač Brendbija i povremeni reprezentativac Srbije pojačaće Partizan, a rođeni Beograđanin će se timu iz Humske obavezati na dve godine vernosti.

Nekadašnji napadač Čukaričkog nije uspeo da se nametne u Danskoj, pa će nakon dve godine u Vestegnenu morati da menja sredinu kao slobodan igrač. On je u dresu tima sa kojim je postao šampion te zemlje iz 2021. godine 47 mečeva i postigao ukupno sedam pogodaka.

Verovatno svoj najbolji fudbal Pavlović je upravo igrao u Kopenhagenu,ali u istoimenom klubu sa kojim je bio takođe prvak pre pet godin, kada je iz Čukaričkog 2016. godine za nešto više od milion evra pojačao Tim grada. Za seniorsku selekciju reprezentacije Srbije odigrao je pet mečeva, bez upisanog pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter