0
Evropske lige

Strahinja Erakovic Bibras Natcho Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NATHO HVALI DOSKORAŠNJEG SAIGRAČA RUSIMA: Savršen je profesionalac, donosi mnogo!

Objavljeno: 02.08.22 u 08:09

Jedan je trenutni, a drugi nekadašnji član CSKA iz Moskve.

Otišao je Saša Zdjelar nakon što je, deluje, dao poslednji atom snage za Partizan, došlo je do obostranog zasićenja, pa je nekadašnji zlatni Orlić otišao u Rusiju da naplati svoju požrtvovanost i zalaganje. Već je debitovao u dresu CSKA iz Moskve, a takođe nekadašnji Armejac, Bibras Natho, je govoreći za jedan ruski medij, hvalio doskorašnjeg saigrača.

Mogu da kažem da je Saša savršeni profesionalac, koji stalno radi na sebi. Ubeđen sam da će mnogo da pomogne CSKA. Njegov ogromni trud na terenu i liderske osobine pomoći će crveno-plavima da reše probleme u defanzivi, a ujedno će ojačati oštrinu napada. On je izuzetno bitan igrač koji može da pomogne CSKA da dođe do titule“, poručio je Natho u intervjuu za ruski Sport24.

Osim Natha, njega je hvalio i Zoran Tošić, a šta je popularni Bambi rekao možete pročitati OVDE.

Kako tvrdi Izrealac, nekadašnji osvajač Kupa UEFA još uvek je daleko od titule.

Mislim da će, ipak, biti teško za CSKA da dođe do titule ove sezone. Zenit ima veliku prednost i po igri i po sastavu tima u odnosu na ostale klubove u Rusiji. Armejci bi mogli da budu zadovoljni osvajanjem drugog mesta“, smatra Natho.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter