0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

BAMBI TOŠIĆ O PRELASKU BIVŠEG SAIGRAČA U CSKA: Zdjelar je pravi šampion!

Objavljeno: 30.07.22 u 15:29

Pre nekoliko dana, bivši kapiten Partizana, Saša Zdjelar, predstavljen je u Moskvi kao novo pojačanje ruskog velikana.

Povodom toga oglasila se i legenda moskovskog CSKA, Zoran Bambi Tošić.

Zdjelar je dobro pojačanje za CSKAa. Zajedno smo proveli dve i po godine u Partizanu, bili smo saigrači u reprezentaciji i uvek mi je odavao utisak fudbalera sposobnog da donese veliku energiju svakoj ekipi. Dosta trči, uvek je među najspremnijim fudbalerima, retko se povređuje u gotovo na svakom meču igra 90 minuta. Tip je igrača kakav je za CSKA bio Pontus Vernblum, ali Zdjelar više učestvuje u napadačkim akcijama od Šveđanina. Saša poseduje crtu lidera, vuče tim napred, pravi je šampion i siguran sam da će osvežiti vezni red CSKA“ rekao je Tošić za ruske medije i nastavio:

„Nisam mu dao nikakav poseban savet, jer je već dovoljno iskusan fudbaler, zna šta ga čeka, u najboljim je godinama (27). Čini mi se da pre njegovog dolaska CSKA nije imao dovoljno igrača koji neguju najviše ciljeve i žele non-stop da pobeđuju. Zato sam siguarn da će uspeti. Ukoliko mu nešto bude potrebno uvek ću mu biti na usluzi“.

Poznato je da su CSKA i Partizan bratski klubovi, bar što se navijača tiče, stoga ne čudi što je Zdjelar na promociji bio u majici koja ističe povezanost crno-belih i crveno-plavih.

Partizan i CSKA su maltene bratski klubovi, svaki igrač koji je bio u Humskoj redovno je pratio učinak Armejaca. Često smo govorili o tome, jasno mu je da je došao u veliki klub“.

Istakao je Tošić da je cilj njegovog bivšeg kluba titula šampiona Rusije, koju CSKA nije osvojio čak sedam godina.

Dobro je što smo počeli dvema pobedama, mada je prvenstvo dugo, čeka nas dosta utakmica, jedino je loše što nema evropskih mečeva. S druge strane, moglo bi to da usmeri pažnju svih klubova na trku za bodove. Izgleda da će se CSKA boriti za visok plasman. Kao navijač, nadam se uvek da Moskovljani mogu do titule, jer mi je to omiljeni ruski tim“, zaključio je Zoran Tošić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter