0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LEVANDOVSKI SE VRATIO U MINHEN, PA IZAZVAO REAKCIJU NAVIJAČA: Orilo se ‘Hala Madrid’ ispred trening centra! (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.22 u 21:40

Pojedini navijači ne opraštaju potez Poljaka!

Posle osam neverovatnih godina, brojnih titula i nekoliko stotina pogodaka, Robert Levandovski je ovog leta napustio Bajern Minhen. Poljski reprezentativac je iz redova bavarskog velikana prešao na ‘Kamp Nou‘ i obukao dres Barselone.

Dugo se vodila saga o tome gde će ubojiti golgeter nastaviti karijeru, ali na kraju se ispunila njegova dugogodišnja želja i transfer u redove katalanskog giganta.

Robert se tokom dana vratio u Minhen, kako bi se pozdravio sa doskorašnjim saigračima i saradnicina, i kako bi pokupio svoju opremu iz trening centra. Grupa navijača Bajerna koja je saznala satnicu njegovog boravaka u trening centru, okupila se ispred klupskih prostorija.

Levandovski se dovezao svojim Audijem RS e-tron GT, koji vredi 100.000 evra. Reakcije su bile podeljene, mnogima je žao zbog odlaska najboljeg igrača i lidera, ali bilo je onih koji su želeli da ga isprovociraju. Prilikom njegovog odlasku čuli su se povici ‘Hala Madrid‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter