0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOU U SRPSKOM FUDBALU SE NASTAVLJA: Mladost GAT nastavila trenersku vrtešku u novoj sezoni!

Objavljeno: 01.08.22 u 23:34

Otkaz treneru nakon samo četiri utakmice!

Iskreni i pravi ljubitelji srpskog fudbala verovali su da će osim više predstavnika na evropskoj sceni, nova sezona doneti još boljitaka u domaćem takmičenju. Ipak, nova sezona, ali stare navike. Trend smenjivanja trenera, nakon samo nekoliko utakmica, nastavlja se punom parom!

Nakon što je Aleksandar Linta postao rekorder u ovosezonskom takmičenju, sa otkazom u ruci posle dva kola, pridružio mu se Branko Žigić. Novajlija u elitnom rangu, koji je osvojio četiri boda u četiri runde, odlučio je da otpusti šefa struke. Mladost GAT je juča poražena od Čukaričkog sa 0:2 u Novom Sadu, a uprava kluba je krivicu očigledno svalila na trenera. Iako su Brđani jedan od najboljih timova u ligi, čelnici su očigledno imali velike ambicije.

Branko Žigić više nije šef stručnog štaba Mladosti GAT. Zahvaljujemo se na svemu što je učinio za naš klub za ovih mesec i po dana koliko je sedeo na klupi. Želimo mu puno uspeha u daljem radu. Ime naslednika biće poznato u narednim danima – oglasili su se iz kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter