0
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

HUMANOST ZVEZDAŠA NA DELU: U akciji „Crveno-bela krv“ prikupljeno 502 jedinice krvi!

Objavljeno: 02.08.22 u 20:45

Danas je u prostorijama Medija centra stadiona „Rajko Mitić“ održan i drugi dan 25. po redu akcije dobrovoljnog davanja krvi pod imenom „Crveno-bela krv“.

Zvezdaši su se i ovog puta odazvali u velikom broju i prikupili ukupno 502 jedinice krvi za dva dana u svim gradovima.

Najveći broj pristalica crveno-belih odazvao se upravo na Marakani, gde je tokom današnjeg dana prikupljeno 190 jedinica krvi, a ukupno 354. Kao što je to bio slučaj prethodnog dana, i danas su svi oni koji su se odlučili za ovaj humani gest bili nagrađeni jednom ulaznicom za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, između Crvene zvezde i jermenskog Pjunika, koja je na programu u sredu od 20 časova i 45 minuta.

Osim u Beogradu, zvezdaši su mogli da daju krv i u Republici Srpskoj, gde su to učinili u velikom broju, prikupivši 76 jedinica krvi. U ovom periodu godine, zalihe krvi su veoma potrebne, a to su prepoznale i Delije iz Niša, koje su prikupile 53 jedinice, čime su dale značajan doprinos ovoj humanoj akciji. Pristalice iz Kosovske Mitrovice su se takođe odazvale akciji i prikupile 19 jedinica.

Navijači Crvene zvezde su još jednom pokazali humanost!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter