0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDAŠI PONOVO POKAZALI HUMANOST: Na ‘Marakani’ prikupljene 164 jedinice krvi!

Objavljeno: 01.08.22 u 23:56

Zvezda poziva na novu akciju!

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti.

-Danas je od 10 do 18 časova u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ održan prvi dan, 25. po redu akcije „Crveno-bela krv“ i prikupljeno je 164 jedinica krvi.

Ovo je 25. put da svi zvezdaši imaju priliku da na delu pokažu humanost time što će donirati krv onima kojima je to najpotrebnije, kao i da potvrde da je Crvena zvezda društveno-odgovoran klub. Svi oni koji su pokazali humanost su nagrađeni od strane kluba ulaznicom za meč Crvena zvezda – Pjunik koji je na programu u sredu od 20 časova i 45 minuta, a tako će biti i u utorak tokom drugog dana akcije.

Tradicija pomaganja na ovakav način je uspešno nastavljena, što je od izuzetnog značaja s obzirom da su u ovom periodu godine zalihe krvi preko potrebne. Crveno-bele pristalice su se još jednom predstavile u najboljem svetlu pokazavši da nisu podrška samo sa tribina, već i u važnijim, životnim bitkama. Naši navijači već godinama pokazuju da imaju veliko, humano srce i verujemo da će tako biti i u budućnosti!

Akcija “Crveno-bela krv” će biti održana i sutra. Pozivamo sve zvezdaše da posete Medija centar stadiona “Rajko Mitić” od 10 do 18 časova, pokažu koliko srce imaju i doniraju krv – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

 

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter