3
Domaći fudbal

Fudbal-UEFA Conference League Second Round Second leg Season 2022/2023-Cukaricki v Racing Union Beograd, 28.07.2022. foto: Starsport.rs ©

HRABAR POTEZ ČUKARIČKOG: Zvezda i Partizan nisu smeli, ‘Brđani’ pucaju od samopouzdanja!

Objavljeno: 01.08.22 u 19:22

Interesantan i hrabar potez ‘Brđana’!

Ekipe Crvene zvezde i Partizana odlučile su da odlože duele sa Vojvodinom i Napretkom, kako bi imali više vremena da se spreme za mečeva protiv Pjunika i AEK Larnake. Ipak, treći srpski predstavnik u EvropiČukarički, nije hteo isto to uradi.

Muhammed Badamosi celebrates after scoring a goal
Fudbal-UEFA Conference League Second Round Second leg Season 2022/2023-Cukaricki v Racing Union
Beograd, 28.07.2022.
foto: Starsport.rs ©

Naime, tim sa Banovog brda odlučio je da bez obzira na zgusnut raspored, odigraju meč u okviru Superlige Srbije po redovnom terminu, u nedelju od 21h protiv ekipe Spartaka iz Subotice. Njih u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija očekuje duel sa Tventeom, a meč je na programu u četvrtak, da bi revanš bio nedelju dana kasnije.

Ovo je malo iznenadilo sve ljubitelje fudbala, jer timovi oberučke prihvataju da odlože meč, kada imaju internacionalnih obaveza.

0
0

3 Komentara

  1. Koliko znam i sve evropske ekipe igraju evropske utakmice i niko ne odlaže utakmice. Zamislite kada bi se u engleskoj odlagale? Pa ne se njihova prvenstva nikada završila. Eto koliko je naš fudbal dobar? Sramota i bruka. Možda im treba posle utakmica i banja, da se izleče?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter