1
Domaći fudbal

Queensy Menig Guelor Kanga Sekou Sanogo Crvena Zvezda - Partizan, derbi, derby, Superliga, Super Liga Srbije16.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUPERLIGA OVO KOLO BEZ ‘VEČITIH’: Liga šampiona i Liga Evrope su prioriteti!

Objavljeno: 01.08.22 u 16:51

Sve sa ciljem boljeg plasmana na Evropskoj sceni!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana biće oslobođeni nastupanja u Superligi Srbije ovog vikenda. Zvezda se u sredu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona sastaje sa Pjunikom na svom stadionu, a revanš je nedelju dana kasnije u Jermeniji. Što se tiče Partizana, oni su otputovali na Kipar, gde ih očekuje duel kvalifikacija za Ligu Evrope, a njihov rival je AEK Larnaka.

Crvena zvezda je za vikend trebala da se sastane sa Vojvodinom, dok je Partizan trebao da gostuje u Kruševcu ekipi Napretka. Tačni termini za odigravanje ovih duela biće uskoro poznati.

0
0

1 Komentara

  1. Moglo bi i kompletno prvenstvo da se odloži zbog evropskih utakmica. Vidim da cela Evropa „odlaže“? Šta bi bilo da se godinama kod nas igra fudbal sreda-subota? Zato nam je sve očajno, i raspad sistema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter