1
Domaći fudbal

ekipa tim FK Napredak ilustracija illustration Cukaricki v Napredak Krusevac, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 24, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

URNEBESNA OBJAVA NAPRETKA: I pored svih problema na startu sezone, Čarapani dominiraju van terena

Objavljeno: 31.07.22 u 08:57

Serija interesantnih objava, se nastavlja.

Rad fudbalskih klubova u savremenom sportu se ne završava samo na terenu, već to sada moraju da prate brojne stvari, poput marketinga i prezentovanja na društvenim mrežama. U tom smislu, Srbija ima nekoliko klubova, koji se trude da ne klasičnim objavama, na kakve smo navikli, predstave svoj klub.

Veliku pažnju privlači marketing Fudbalskog kluba Napredak, koji je najpre na nesvakidašnji način predstavio novog igrača, a onda ponovo oduševio. Čarapani su u četvrtom kolu Superlige Srbije na svom terenu poraženi od Javora sa 4:2, te do sada imaju svega bod, što je bio povod za jednu od poslednjih objava.

Tačnije, konkretan povod je gol, pošto je ekipa iz Kruševca konačno prekinula seriju bez pogotka, a u centru pažnje je bio Nebojša Bastajić, koji je u završnici utakmice dvaput bio precizan, jednom sa bele tačke.

Zbog toga je ‘izgoreo’ Tviter nalog ovog kluba. Nakon poraza od Javora, na profilu Napretka je objavljen zanimljiv video, u znak proslave gola posle 980 minuta.

Napredak je trenutno na 14. mestu Superlige Srbije, ovaj klub je na startu poražen od Vojvodine (0:1), potom je usledio remi sa Voždovcem (0:0), te kiks na gostovanju u Beogradu Čukaričkom (0:1), pre ovog, poslednjeg poraza.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter