0
Domaći fudbal

Vladimir Gacinovic Vozdovac - Novi Pazar Superliga Srbije 8.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZASLUŽILI SMO DA NAPUNIMO PARTIZANOVU MREŽU: Gaćinović sija nakon pobede Novog Pazara – imao je posebne reči za Iliju Stolicu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 08:43

Bili su znatno bolji od crno-belih.

Fudbaleri Novog Pazara napravili su iznenađenje u 4. kolu Mozzart Bet Superlige, tako što su savladali ekipu Partizana rezultatom 1:0. Jedini pogodak na ovom susretu postigao je Mijić sa bele tačke, nakon ranog crvenog kartona Siniše Saničanina.

Na konferenciji za medije, po završetku ovog meča, obratio se i trener domaćih Vladimir Gaćinović koji je istakao da je njegova ekipa mogla dodatno da napuni Partizanovu mrežu.

Meni je ovo glavno merilo. Mi smo ove tri utakmice zaslužili isto ovo. Radili smo, znali smo da će se vratiti. Hvala Bogu što nam se vratilo, ali mislim da nije dovoljno. Danas smo zaslužili da napunimo mrežu Partizana do vrha, znali smo od početka šta hoćemo, kako da ih dobijemo na tranziciji i to smo dobili. Mislim da je pobeda mogla biti ubedljivija, počeo je Gaćinović i dodao:

Kada igrate protiv mnogo dobrih igrača, koji igraju između linija tima, teško je parirati i svesno smo prepustili i dalje da napadaju. Tek smo se otvorili u drugom poluvremenu, kada smo uveli neke svežije igrače. Znali smo da jedna greška može da nas kazni, Rikardo ili Natho. Znali smo da ne smemo da se otvaramo. U prvom poluvremenu smo mogli da damo još jedan ili dva gola, a drugo je bilo az medalju. Čestitke Partizanu, žao mi je što su ovako su loše startovali, to je jedan veliki klub, ali sam siguran da će se vratiti na prave staze.

Za sam kraj, poželeo je kolegi Iliji Stolici izlazak iz rezultatske krize i uspeh u Evropi. Takođe, Gaćinović je dodao i da se njegova ekipa nije otvarala nakon gola, zbog brzine fudbalera Partizana.

– Želim kolegi Stolici da njegov tim izađe iz krize i da ostvari uspeh u Evropi. Oni mogu mnogo bolje. Znali smo da je tranzicija recept, desila se jedna i pre penala. Ni posle vođstva, kada smo ostali da igračem više, nismo se otvarali, jer rival ima mnogo kvalitetnih i brzih igrača. Kada smo uveli sveže snage, izašli smo gore. Mogli smo i ubedljivije da dobijemo, ali smo zadovoljni. Znate šta se dešavalo u prva tri kola. Hvala bogu da nam se vratilo. Pokazali smo kvalitet igre i tima. Mojim momcima čestitam od srca. Ginuli su od prvog minuta i u svakom momentu znali šta rade. Fale nam neki bodovi, ali mnogo znači kad pobedite Partizan, zaključio je Gaćinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter