0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

VELIKI JUBILEJ: Milan Rodić odigrao 200 utakmica u crveno-belom dresu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 12:18

Milan Rodić je na jučerašnjoj utakmici protiv Radnika u okviru četvrtog kola Superlige Srbije odigrao jubilarni 200. nastup u crveno-belom dresu.

Time se borbeni levi bek na još jedan način upisao zlatnim slovima u bogatu istoriju Crvene zvezde, a simboličan dres sa brojem 200, uručio mu je sportski direktor Zvezde, Mitar Mrkela.

Rodić je debitovao za Crvenu zvezdu 17. jula 2017. godine u pobedi naše ekipe nad Spartom iz Praga rezultatom 2:0 u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Za pet provedenih godina u klubu, momak rođen u Drvaru je bio nezamenljiv šraf Zvezdine ekipe, kako pod vođstvom Vladana Milojevića, tako i pod komandom Dejana Stankovića. Svi zvezdaši sigurno pamte utakmicu protiv Jang bojsa, kada je upravo snažni bek učestvovao u akciji koju je u gol sproveo Aleksa Vukanović i tako drugi put uzastopno odveo Crvenu zvezdu u Ligu šampiona. U crveno-belom dresu je do sada postigao devet pogodaka, a uz to uspeo je i da osvoji pet titula prvaka države, kao i dva Kupa Srbije. Takođe, dva puta je nastupao u Ligi šampiona, dok je tri puta igrao u Ligi Evrope, gde je u sva tri navrata uspevao da sa našim klubom izbori nokaut fazu ovog takmičenja, a postigao je i gol protiv Brage.

Rodić je i dalje standardan prvotimac i nezamenljiva karika u igri ekipe koju sa klupe predvodi Dejan Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter