0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Sandić FOTO

STOLICA OTKRIO ŠTA JE REKAO IGRAČIMA U SVLAČIONICI: Moramo radikalno da sečemo stvari – ovo ne sme da se dešava Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 09:06

Pre toga je istakao da neće dati ostavku.

Nakon novog kiksa Partizana i poraza od Novog Pazara u 4. kolu domaćeg prvenstva, na konferenciji za medije je govorio trener crno-belih Ilija Stolica. On je po završetku utakmice otklonio dileme oko toga da li će dati ostavku, a potom je čestitao Novom Pazaru na pobedi.

Stolica je dodao da su crveni karton i penal prelomili utakmicu, kao i da bi jedan gol njegovog tima potpuno promenio tok meča.

– Čestitam Novom Pazaru i mom dragom kolegi Gaćinoviću na pobedi. Jasno je da su taj crveni karton i penal prelomili utakmicu. Nažalost, Surovo smo kažnjeni iz jedine ozbiljne greške na utakmici, posle toga smo sve da postignemo gol i okrenemo utakmicu, dominirali smo sa igračem manje, izvlačili maksimume iz nekih situacija, ali nažalost nije nam se dalo da postignemo makar jedan gol, mislim da bismo onda mogli da okrenemo utakmicu, počeo je Stolica.

Potom je trener crno-belih otkrio i šta je rekao igračima u svlačionici. Takođe, Stolica je podvukao da nema vremena za spuštanje glave, već da razgovori i analize moraju da se obave što pre.

Nažalost, za nas je ovo jako loš start prvenstva i upravo ono što sam rekao sada igračima u svlačionici, sve je do nas. Niko drugi neće da nam pomogne. Ovo je nedopustivo i ovo ne sme da se dešava Partizanu. Moramo radikalno da sečemo stvari. Čeka nas Evropa. Nemamo vremena da spuštamo glavu. Moramo debelo da porazgovaramo, analiziramo, otreznimo se što je pre moguće. Ovo što nas čeka u Evropi je najvažnije za klub. Postoje stvari koje mi unutar svlačionice moramo da rešavamo i postoje stvari koje nisu dobre, sa nekim stvarima smo krenuli da se suočavamo iste sekunde, na tome ću ostati, zaključio je Stolica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter