0
Domaći fudbal

Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STANKOVIĆ POSLE FANTASTIČNOG TRIJUMFA POZIVA NA PJUNIK: Naoružajte se glasom i zvezdaškog energijom – svi nam trebaju! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 09:22

Uskoro kreće i evropska avantura.

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Radnik rezultatom 6:0, a pun pozitivnih impresija posle utakmice četvrtog kola Superlige bio je šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković. On je istakao da je njegova ekipa ušla dobro u utakmicu i da je prezadovoljan prvim ,a oduševljen drugim poluvremenom.

Ušli smo dosta dobro u utakmicu. Stalno pričamo o tom odnosu, da ne dozvolimo protivniku šanse kroz koje može da nas ugrozi u smislu kontri ili prekida. Bio je jedan prekid koji smo mogli bolje da odbranimo, ali zaista sam prezadovoljan prvim, a oduševljen drugim poluvremenom. Podigli smo ritam u drugih 45 minuta, postigli pet golova, mogli još nekoliko i zaista sam zadovoljan odnosom i činjenicom da iz utakmice u utakmicu rastemo, počeo je Stanković i dodao:

– Imamo i novajlije koje se brzo uklapaju. Videli ste da je Milunović sa jednim treningom nastupio, Pešić koji je iza ekipe što se tiče kondicije, ali stegao je zube i odigrao sat vremena. Svi što su ušli s klupe su zadržali visok nivo intenziteta. Odnos je bio fenomenalan i pružili smo lepu uvertiru za sredu. Sve lepše i lepše je iz meča u meč, a sreda i utakmica sa Pjunikom je bitna stanica za sve zvezdaše.


Više od 12 hiljada ljudi pratilo je pravu fudbalsku rapsodiju Crvene zvezde, a još više ih se očekuje u sredu od 20 časova i 45 minuta.

– Bitna stanica za nas, jer u sredu dosta toga možemo da promenimo u ovoj godini, da uđemo u ozbiljniji tok. Zbog toga, svi navijači nam trebaju protiv Pjunika, naoružani glasom, strpljenjem, dlanovima i zvezdaškom energijom. Pozivam sve da dođu na stadion i u svakom sekundu utakmice budu uz nas, istakao je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter