0
Evrokupovi

Guelor Kanga Petar Stanic Milos Gordic Nikola Krstovic Crvena Zvezda - TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SADA JE MEĐU NAJBOLJIMA U LIGI KONFERENCIJA: U Zvezdi nije imao minute – „Krvavo sam trenirao, ali…“

Objavljeno: 30.07.22 u 11:54

Nije imao priliku da se pokaže.

Iako je u Beograd stigao kao jedan od najboljih mladioh fudbalera Crne Gore, Nikola Krstović, nije dobio pravu šansu. Samim tim, odlučio je da pojača Dunajsku Stredu, ekipu iz Slovačke, koja se trenutno takmičio u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Nikola Krstovic (L) and Nemanja Micevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Mladost Lucani
Beograd, 24.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Taj potez, ispostavio se kao sjajan, jer je Krstović trenutno najbolji strelac u kvalifikacijama za treće po kvalitetu takmičenje u Evropi. On je postigao 5 pogodaka, videli smo i makazice, dok je još u domaćem prvenstvu Slovačke, na dve utakmice zabeležio 2 gola.

Nekadašnji fudbaler Zvezde, u razgovoru za Vijesti, otkrio je da trenutno nema kontakata sa upravom ili stručnim štabom, ali da se redovno čuje sa bivšim saigračima.

Nemam nikakvih kontakata sa upravom ili stručnim štabom, trenirao sam žestoko čak krvavo, ali nisam dobio pravu šansu. Neke druge su tu priče i stvari, ali ja ni na trenutak nisam posumnjao u sebe. Sada me nakon svakog gola zovu bivši saigrači iz Zvezde i čestitaju, imao sam nepravedno loš tretman, a oni su to i te kako znali sa treninga. I drugi su to prepoznali, istakao je Krstović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter