0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

MAKAZICE BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE: Evrogol koji je obišao svet – Srbin skrenuo pažnju na sebe! (VIDEO)

Objavljeno: 20.07.22 u 22:57

Pokazao je šta zna.

Fudbaleri Dunajske Strede su u 2. kolu kvalifikacija savladali ekipu Vikingura rezultatom 2:0, a utakmicu je obeležio bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović. Slovačka ekipa je od samog starta igrala agresivno, konstantno su napadali, a pravi evrogol videli smo u 8. minutu.

Krstović je nakon dobrog centaršuta Blekmena sjajno zahvatio loptu i makazicama postigao gol za vođstvo. Do kraja meča je Ciganiks postigao još jedan pogodak i tako duplirao vođstvo svog tima, za veliku prednost pred revanš, koji je na programu za 7 dana.

U ostalim mečevima kvalifikacija za Ligu konferencija, Plovdiv i APOEL su odigrali bez golova, kao i Sutjeska i Klaksvik.

Što se tiče kvalifikacija za Ligu šampiona, videli smo čak 3 remija. Olimpijakos i Makabi iz Haife su odigrali 1:1 u Izraelu, dok su susreti Dinamo KijevFenerbahče i MariborŠerif završeni bez golova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Krstovic (@nikolakrstovic9)

Plzen je uspeo da slavi protiv HJK-a na gostovanju sa 1:2, dok je Ferencvaroš poražen od Slovana iz Bratislave identičnim rezultatom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter