0
Fudbal

Foto: FK Borac Banja Luka

MOŽE LI LALATOVIĆ DO PRVE POBEDE U LIGI: Borac gostuje Posušju od 17 časova! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 13:45

Srpski stručnjak, Nenad Lalatović, nalazi se u nezavidnoj situaciji na klupi Borca i u seriji je neuspeha, a od 17 časova ima priliku da okrene sreću na svoju stranu.

Klub iz Banja Luke je od starta sezone prvo ispao od Toršavna u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, zatim remizirao sa Slogom iz Doboja (2:2) i izgubio od Sarajeva (3:1).

Sam Lalatović je posle meča sa Slogom i ponudio ostavku, međutim, klub mu je dao punu podršku i sada je trnovit put pred popularnim Lalom.

Čeka nas teško gostovanje u ne baš dobrom trenutku, posle dve uvodne utakmice. Iz svega moramo da izađemo jači. Nisam zadovoljan, ali od kukanja nema ništa. Znam da je prošle sezone Borac tamo izgubio 0:3, ali tad je igrao u oslabljenom sastavu. Posušje ima kvalitet, dobre fudbalere, žele da se nadigravaju. Mi da bismo tamo pobedili moramo da odigramo bolje nego u prve dve utakmice. Mora da bude veća koncentracija i ne smije da bude indivudualnih grešaka“ rekao je Lalatović na konferenciji za štampu pred današnji susret.

Sa druge strane i trener Posušja, Ferdo Milin, izneo je svoja očekivanja pred meč.

“Što bi naš narod rekao, nećemo skinuti gaće Borcu. Ne smemo zanemariti da je to klub sa tradicijom. Voleo bih da smo igrali sa Tuzla Sitijem drugo kolo, ali šta je tu je. Biće teško igrati u ovom terminu na plus 30 i nešto stepeni, ali tako je i gostima. Neću da se žalim, pripremili smo se za utakmicu i možemo se suprotstaviti Borcu”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter