0
Fudbal

FOTO: FK Borac Banja Luka

NOVI DEBAKL BORCA: Lalatović ponudio ostavku!

Objavljeno: 18.07.22 u 23:13

Posle šokantnog ispadanja od Toršavna sa Farskih Ostrva iz prvog kola Lige konferencije, Borac je nastavio sa nizom loših rezultata.

Da je rezultat 2:0 i najopasniji, potvrdio je Borac iz Banja Luke, koji je uspeo da ga prokocka dva puta u svega četiri dana. Naime, sa tom prednošću, Nenad Lalatović i tim iz Republike Srpske, krenuli su na Farska Ostrva, ali su posle 3:1, izbačeni nakon penal serije od Toršavna. Danas su takođe vodili sa 2:0 protiv Sloge iz Doboja, a na semaforu je na kraju meča pisalo 2:2.

Odmah nakon ispadanja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, klub je u saopštenju naveo da Lalatović i njegovi igrači imaju punu podršku, međutim, deluje da su se danas stvari promenile.

Lalatović je opleo po sebi na konferenciji za medije:
“Igrači moraju da ostanu, ja ne moram, ovo je za mene takav šamar, nikad nisam dao otkaz u 12 godina, ispao sam od poluamatera, danas je trebalo da vodimo sa 4:0. Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para, želeo sam trofej”.

Nastavio je u istom ritmu i ponudio ostavku;
“Mora nešto da se menja, šta ja imam da pričam, ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog navijača i divnih ljude koji vode klub. To je moralni čin, imao sam ogromnu želju, ima tu još nekih stvari, ali nije bitno, razočaran sam. Najbolje je da Nenad ode sam, ispao sam iz Evrope, kada je već svima smetnja. Razočaran sam u igrače, zalaganje na terenu, moji šetaju ko manekeni, hvala svima”.

Ipak, preuzeo je odgovornost na sebe:
„Ja sam svoju šansu prokockao, za sve bi bilo najbolje da dođe novi trener, kriv sam za sve i ovo je poslednji put da se nekom izvinjavam i molim upravu da prihvate ostavku, najbolje je da odem. Ispražnjen sam i nervozan”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Bijeljina (@sportbijeljina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter