0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 17: Nikola Maksimovic of Serbia in action during the UEFA Euro 2020 Qualifier between Serbia and Ukraine on November 17, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NOVE INFORMACIJA O PREGOVORIMA CRVENE ZVEZDE I MAKSIMOVIĆA: Ovome se niko nije nadao!

Objavljeno: 29.07.22 u 10:50

Mnogi su ga već videli u crveno-belom dresu!

Nedavno je preneo ugledni italijanski novinar Di Marcio, kako je Nikola Maksimović na korak od Ljutice Bogdana. Navodno se samo čekao rasplet situacije sa Đenovom i to da li će Nikola postati slobodan igrač, međutim izgleda da je došlo do velikog zaokreta.

Fudbalski Savez Srbije
Kvalifikacije za World Cup FIFA Russia 2018
Srbija v Moldavija
Nikola Maksimovic
Beograd, 02.09.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Kako prenosi Mozzartsport, Nikola je trenutno izuzetno daleko od Crvene zvezde. Njegov fokus je na inostranstvu i činjenici da pokuša da izbori poslednji unosan ugovor, jer sada ima 30 godina i pitanje da li će to moći da uradi do kraja svoje igračke karijere.

Tokom svoje dosadašnje karijere Maksimović je nastupao za Slobodu iz Užica, Crvenu zvezdu, Apolon Limasol, Torino, Napoli, Spartak Moskvu i Đenova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter