0
Evrokupovi

From left Lazar Jovanovic Nikola Aksentijevic Nikola Stulic and Sava Petrov celebrate Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 1st leg-Gzira v Radnicki Nis Attard, 21.07.2022 foto: Starsport.rs ©

RADNIČKI I ČUKARIČKI DANAS IGRAJU ODLUČUJUĆE MEČEVE U LK: Evo kada i gde možete gledati prenos!

Objavljeno: 28.07.22 u 11:11

Oba srpska kluba imaju ulogu favorita.

Revanš mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, danas će igrati dva srpska kluba – Radnički iz Niša i Čukarički. Nišlije će ugostiti maltešku Gziru, dok će Brđani u Beogradu igrati protiv Rasinga iz Luksembruga.

Utakmica koju igra Radnički, počinje nešto ranije u 19 časova, a prenos će moći da gleda čitava Srbija. Prvo poluvreme biće emitovano na kanalu RTS 2, dok će drugih 45 minuta ljubitelji fudbala moći da prate na RTS 3.

Nikola Aksentijevic (C) Lazar Jovanovic (L)
Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 1st leg-Gzira v Radnicki Nis
Attard, 21.07.2022
foto: Starsport.rs ©

Razlog za podelu na 2 kanala, jeste upravo utakmica Čukaričkog, koja startuje u 20 časova. Prenos tog susreta možete pratiti na RTS 2.

Podsećamo, u prvim mečevima u gostima, Radnički je remizirao sa Gzirom rezultatom 2:2, pa im je za plasman u treće kolo neophodna pobeda na Čairu. Ono što im posebno može ići u prilog jeste i podrška koju će imati sa tribina u vidu selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, koji je najavio svoj dolazak.

Djordje Ivanovic (C) celebrates after scoring a goal with Nikola Vujadinovic (R)
Cukaricki v Napredak Krusevac, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 24, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Sa druge strane, Čukarički je u Luksemburgu ubedljivo slavio sa 4:1, a nema sumnje da će i u Beogradu juriti još jednu pobedu i tako doprineti nacionalnom koeficijentu Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter