0
Domaći fudbal

head coach Dragan Stojkovic Piksi Fudbal-Fudbalski Savez Srbije-Press Konferencija za medije Stara Pazova, 01.06.2022. foto: Starsport.rs ©

SELEKTOR SRBIJE SUTRA DOLAZI NA ČAIR: Radnički će imati posebnu podršku sa tribina!

Objavljeno: 27.07.22 u 16:39

Bodriće svoj tim.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, najavio je svoj dolazak na revanš meč 2. kola kvalifiakcija za Ligu konferencija. Niški Radnički će na Čairu dočekati maltešku Gziru i pokušaće da opravdaju ulogu favorita.

Sigurno će igrači, dolaskom Piksija, imati dodatan motiv na terenu. Najveća legenda u istoriji Radničkog, tokom svojih igračkih dana, vodio je Nišlije u mnogim evropskim utakmicama. Radnički je u sezoni 1983/84, igrao u Kupu UEFA, u kome je eliminisao Sent Galen i Inter iz Bratislave.

Podsećamo, prvi susret između Gzire i srpskog kluba odigran na Malti završen je rezultatom 2:2, što nije zadovoljilo čelnike kluba. Samim tim, dovedena su 3 pojačanja, koja neće moći da nastupe da ovom duelu, ali će imati važnu ulogu u nastavku sezone.

Dragan Stojković Piksi, 2021. godine je proglašen i za Sportsku ličnost u izboru Sekcije sportskih novinara, dok je potom dobio i najveće priznanje grada Niša „11. januar“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter