0
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2013-2014 FK Partizan pocetak priprema za prolecni deo prvenstva from left Danilo Pantic Zivko Zivkovic Branislav Trajkovic Nikola Aksentijevic Andrija Zivkovic Nikola Ninkovic and Dejan Georgijevic Beograd, 01.13.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA SE RADOVAO ODLASKU ILIEVA: Njegov komentar je zapalio društvene mreže! (FOTO)

Objavljeno: 27.07.22 u 18:22

Deluje da je oduševljen.

Veliak bura digla se danas u Humskoj, kada je objavljeno da je Ivica Iliev podneo ostavku na mesto sportskog direktora Partizana. Kao razlog za tu odluku, Iliev je naveo privatne razloge, dok mnogi mediji ističu da je u pitanju neslaganje sa trenerom Ilijom Stolicom.

Fudbal Super liga season 2013-2014
Partizan v Javor (Ivanjica)
Nikola Ninkovic
Beograd, 05.10.2013.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Odlazak Ilieva iz Humske, takođe, podigao je navijače na noge koji su tu vest na društvenim mrežama masovno komentarisali. Među svim komentarima, našao se i jedan poseban, koji je delo nekadašnjeg igrača Partizana Nikole Ninkovića.

Njegova reakcija, govori da je itekako zadovoljan ovim potezom:

FOTO: Instagram/Screenshot

Ninković je protekle sezone nastupao za Proleter, dok je pre toga nosio dres Breše, Askolija, Empolija, Đenove i na startu karijere dres Partizana.

Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici, rekao je Iliev nakon odlaska iz Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter