1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK! BURNI DANI U HUMSKOJ: Iliev podneo ostavku, razlog je poznat!

Objavljeno: 27.07.22 u 14:20

Sportski direktor Partizana nije želeo da prihvati odluku predsednika kluba!

Ivica Iliev više nije sportski direktor Partizana, saznaje ‘Telegraf‘.Nekadašnji as i dugogodišnji funkcioner crno-belih nije mogao da se složi sa odlukuom Milorada Vučelića i ostatka rukovodstva, da Ilija Stolica i dalje ostane trener aktuelnog vicešampiona Srbije. Iliev je danas podneo ostavku.

Ivica nije želeo da Stolica predvodi crno-bele u nastavku sezone zbog očajne igre, ali i dva kiksa, koje je večiti rival iskoristio i pobegao na četiri boda prednosti nakon samo tri odigrane runde.

U medijima se pričalo o potencijalnim naslednicima Stolice na poziciji mesta šefa struke, ali Partizan će ipak morati da krene u potragu za novim sportskim direktorom.

Do prve rasprave na relaciji Iliev-Stolica došlo je nakon jedva izborenog remija u Nišu, a kada je delovalo da se situacija smirila, eskaliralo je nakon podele bodova sa TSC-om.

Vučelić je odlučio da Stolica mora dobiti vremena da se pokaže, te da na raspolaganju za boljitak ima još četiri utakmice uključujući dve evropske. Iliev nije mogao da se pomiri sa tom odlukom. Jedno je sigurno, burni dani očekuju zaposlene u Humskoj.

0
0

1 Komentara

  1. Ti si samo koleteralna steta, glavni ukrivac i uljez je Vucelic, njemu i odgovara ovakvo stanje, on je i doveden da klub spusti na najnize grane, tu kreaturu moramo najuriri kako znamo i umemo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter