0
Evropske lige

FOTO: Twitter / Tottenham Hotspur

JULIJAN NAGELSMAN: Kejn je veoma skup, u tome je problem!

Objavljeno: 23.07.22 u 12:55

Od kada je Levandovski napustio Bajern Minhen, mnoga imena pominju se kao eventualna zamena za Poljaka, a jedno od njih je i Hari Kejn.

Šef stručnog štaba minhenskog velikana, Julijan Nagelsman, pričao je na konferenciji za medije o reprezentativcu Engleske.

Kejn je veoma skup, u tome je problem. On je briljantan napadač, jedan od najboljih napadača, jedan od zaista retkih koji može da igra baš na poziciji centarfora. Doduše, poslednjih godina često igra i na mestu ‘desetke’. Veoma je snažan, moguće je da bi davao mnogo golova u Bundesligi, ali mislim da je Bajernu teško da ga dovede. Videćemo šta će se događati u budućnosti“ rekao je trener Bajerna.

„On ima ugovor sa Totenhemom, a mi moramo da se koncentrišemo na pripreme našeg tima za predstojeću sezonu“ završio je Nagelsman temu u vezi Kejna.

Da podsetimo, Levandovski je ovog leta napustio Bajern iz Minhena prešavši u Barselonu za 50 miliona evra. Od tada, dva najčešća imena koja se dovode u vezu sa najboljim klubom iz Nemačke su Kristijano Ronaldo i Hari Kejn.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter