0
Evropske lige

FOTO: FC Barcelona

PROBLEMI ZA BARSELONU: Levandovski ne može da igra za novi klub

Objavljeno: 23.07.22 u 09:24

Poljak u ovom momentu ne može da nastupi za španski klub.

Novi fudbaler Barselone Robert Levandovski još uvek nije zvanično registrovan za katalonski klub, tvrdi nemački ‘Bild’.

Ovaj izvor podseća na stroga registraciona pravila uspostavljena od strane La Lige, koja brane klubovima da nekontrolisano dovode igrače. Tako ‘Bild’ navodi da Barselona nije registrovala ni Rafinju, Franka Kesija i Andreasa Kristensena, te da svi oni mogu da igraju samo prijateljske mečeve.

Kako bi se rešio viška u igračkom kadru, klub će morati da proda neke igrače, pre svih, navodi se Frenkija de Jonga i Memfisa Depaja. ‘Bild’ ističe da Barselona ima dug veći od milijardu evra, a primanja fudbalerima je prošle sezone smanjila sa 347 na 97 miliona evra. Takođe, injekcija je stigla i od kompanije ‘Siks stret’ koja je za 15 odsto prava u narednih 25 godina platila 550 miliona evra.

Podsetimo, nova sezona u La ligi počinje 12. avgusta i do tada bi trebalo da budu rešeni svi problemi, a Barselona će u prvom kolu igrati sa Rajo Valjekanom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter