0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2017-2018 Crvena Zvezda v Fenerbahce Istanbul Marko Guduric (L) and Branko Lazic Beograd, 22.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

AGENT SE OGLASIO OKO GUDURIĆA: Sada je jasno da li Zvezda može do velikog pojačanja

Objavljeno: 20.07.22 u 09:56

Agent igrača se oglasio povodom spekulacija o transferu.

Miško Ražnatović, košarkaški menadžer, govorio je o sudbini svog klijenta, Marka Gudurića.

Reprezentativac Srbije trenutno nosi dres turskog Fenerbahčea, a u poslednje vreme govorilo se o tome da bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu.

Međutim, kako sada stvari stoje, ovog leta do tog transfera neće doći, niti će Gudurić napuštati Istanbul.

Marko Gudurić je pod ugovorom sa Fenerbahčeom, gde je planirano da bude lider ekipe. Nijedne sekunde niko nije pomislio o napuštanju kluba, niti je bilo govora o tome! Niti će biti, razjasnio je situaciju Ražnatović na Tviteru.

Marko Gudurić je u Fenerbahče došao 2020. godine kada se vratio iz neuspešne epizode u NBA ligi i Memfis Grizlisima, gde se nije najbolje snašao, a za taj klub nastupao je i od 2017. do 2019. godine kada je prešao iz Crvene zvezde. Reprezentativac naše zemlje je osvojio dva šampionata Turske i jedan Kup, a minule sezone je u Evroligi beležio 10,2 poena, 2,2 skoka, 2,8 asistencija i 0,8 ukradenih lopti po meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter