0
Domaći fudbal

Nikola Maksimovic UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

MAKSIMOVIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU: Italijani plasirali neočekivanu vest i otkrili razloge za ovakav potez!

Objavljeno: 19.07.22 u 11:12

Retko ko je pomišljao na ovaj transfer.

Iako su evropski mediji Nikolu Maksimovića selili u Leće, deluje da do tog transfera neće doći, barem tako pišu italijanski mediji. Naime, Filipo Verdi, poznati tamošnji novinar, napisao je da će se iskusni defanzivac vratiti u Crvenu zvezdu, što je slobodno možemo reći, začudilo mnoge navijače.

On je napomenuo da je glavni razlog za prelazak vezan za porodicu i da Maksimović navodno želi da provede vreme u Beogradu. Ipak, ne treba zaboraviti da su pregovori između Đenove, Lećea i Maksimovićevog menadžera Ramadanija trajali čak 15 dana i da je postignut načelni dogovor o pozajmici.

Napoli’s head coach Carlo Ancelotti and Nikola Maksimovic during training session prior to the UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 17. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Plata srpskog fudbalera iznosi 1.700.000 evra po sezoni, a ova dva kluba imala su dogovor o njenoj podeli.

Podsećamo, Maksimović je iz užičke Slobode u Crvenu zvezdu stigao za 300.000 evra, a za srpskog šampiona je odigrao 35 mečeva uz provedenih godinu i po dana u crveno-belom. Potom je prešao u Torino 2013. godine, dok ga je zatim kupio Napoli za 21.000.000 evra.

Italijani su ga prvo prosledili na pozajmicu u Spartak iz Moskve, a sa Napolijem se rastao prošlog leta potpisavši ugovor sa Đenovom, kao slobodan igrač. Protekle sezone je odigrao samo 14 mečeva, pa se očekivalo da će promeniti klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter