0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

U ČUKARIČKOM SVESNI DA JE TVENTE ATRAKTIVAN: Prvo Luksemburžani – rano je za treće kolo!

Objavljeno: 18.07.22 u 15:34

Šalju bitnu poruku.

Svog potencijalnog rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, saznala je i ekipa Čukaričkog. U slučaju pobede nad Rasing Unionom iz Luksembruga, Brđani će ići na megdan Tventeu (Holandija).

Šef struke Čukaričkog Dušan Kerkez nije imao želja pred žreb u Nionu, uz napomenu da je svako od pet potencijanih rivala bio prilično jak.

– Zaista je teško govoriti o žrebu za treću rundu, s obzirom na to da još nismo odigrali ni prvi meč drugog kola protiv Rasinga. I naravno da trenutno razmišljamo samo o utakmici u Luksemburgu u četvrtak. Još kad smo videli spisak potencijalnih rivala, jasno nam je bilo da nema lakih ekipa. Tvente je vrlo atraktivan rival, igraju u vrlo kvalitetnom šampionatu, imaju tradiciju nastupa u Evropi… Ali, ponavljam, prvo Rasing, a nadam se da ćemo pričati potom i o mečevima treće runde – istakao je Kerkez.

O potencijalnog rivalu u trećem kolu pričao je i tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

– Holanđani su prošle godine imali sjajne rezultate, bili su druga najsupešnija nacija u evropskim kupovima posle Engleza. Ali, na nama je da sav fokus usmerimo na mečeve protiv Rasing Uniona, tek treba da ostvarimo plasman u treće kolo. Pre tih potencijalnih duela sa Tventeom imamo i još dve utakmice u domaćoj Super ligi. Prvo Luksemburžani, pa potom da pričamo o Holanđanima. Inače, verujem da smo od potencijalnih rivala dobili najtežeg mogućeg u trećoj rundi – naglasio je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter