0
Evrokupovi

Stefan Mitrovic (L) and Srdjan Mijailovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Radnicki Nis Beograd, 02.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NIJE BILO SREĆE ZA ČUKARIČKI I RADNIČKI: Ako slave – Nišlije idu u Austriju, a Brđani u Holandiju!

Objavljeno: 18.07.22 u 14:35

Prvo treba da prođu drugo kolo.

Potencijalne rivale u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, saznala su dva srpska kluba, Čukarički i Radnički iz Niša. Ekipa sa Banovog Brda će u slučaju pobede nad Rasing Unionom iz Luksembruga ići na megdan Tventeu (Holandija), dok će Radnički ako savlada Gziru, odmeriti snage sa Volfsbergerom (Austrija).

Potencijalni rivali Čukaričkog pre ovog žreba bili su: Tvente, Molde – Elfsborg, Rapid – Lehija, Hapoel Ber Ševa – Dinamo Minsk, Levski – PAOK.

Sa druge strane niški Radnički je mogao da se sastane sa ekipama: Zira – Makabi Tel Aviv, Botev – APOEL, Saburtalo – FCSB, Žil Vinsente, Volfsberger.

Podsećamo, Partizan i Zvezda su imali sreće u izvlačenjima za Ligu Evrope, odnosno Ligu šampiona. Crno-beli će u trećem kolu kvalifikacija za drugo najelitnije takmičenje u Evropi odmeriti snage sa poraženim iz dvomeča MitjilandAEK Larnaka.

Crvena zvezda je dobila najlakšeg mogućeg rivala, a u pitanju je pobednik dvomeča Pjunik (Jermenija) – Didelanž (Luksembrug).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter