0
Evropske lige

(191215) -- MUNICH, Dec. 15, 2019 (Xinhua) -- Robert Lewandowski of Bayern Munich celebrates his second scoring during a German Bundesliga match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, on Dec. 14, 2019. (Photo by Philippe Ruiz/Xinhua)

LEVANDOSVKI REKAO ZBOGOM BAJERNU: Odradio je poslednji trening, uz obećanje da će se vratiti – vreme je za Barselonu!

Objavljeno: 16.07.22 u 17:12

Čeka ga novo poglavlje u karijeri.

Najbolji poljski fudbaler Robert Levandovski, odlučio je da nakon 8 godina minhenski Bajern zameni Barselonom. On je u intervjuu za Skaj sport istakao da će se nakon trening kampa vratiti u Bajern da se oprosti sa svima, kao i da je saigračima, o novom poglavlju u karijeri, pričao na treningu.

Vratiću se da se oprostim kako dolikuje sa svim zaposlenima u klubu. Danas nisam imao vremena. Nemojte zaboraviti da sam proveo osam posebnih godina u Minhenu i da mi je bilo veoma lepo. Uskoro polećem, ali ću se posle trening kampa vratiti da kažem zbogom kako treba i da organizujem neke stvari, počeo je Levandovski i dodao:

Rekao sam momcima zbogom na terenu. Nisam bio zabrinut da li ću se povrediti na treningu. Ponekad to može da vam se desi i kad ste kod kuće. Želeo sam da ostanem spreman.

Španski klub je Bajernu za Levandovskog isplatio 45 miliona evra, uz dodatnih 5, koje će Nemci inkasirati kroz bonuse. Poljski napadač će se ekipi Barselone priključiti na pripremama u Majamiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter