0
Evropske lige

Ronaldo looks dejected Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

RONALDO ODBIO JOŠ JEDNU PONUDU: Portugalac nije prihvatio ugovor vredan 275 miliona evra

Objavljeno: 15.07.22 u 09:28

Mnoge je začudila ova odluka.

Kristijano Ronaldo je na izlaznim vratima Mančester juanjteda, iako u klubu ne misle tako, ali legendarni Portugalac ne želi da prihvati baš svaku ponudu koja mu stigne. Tako je jednu dobio od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije vrednu 275 miliona evra za dve godine, ali ju je odbio prenosi ‘ESPN’.

Ovu vest objavili su portugalski mediji, potom je plasirali španski, uz dodatak da je u pitanju najveći fudbalski transfer ikada. ‘As’ je tako pisao da je ceo transfer vredan 300 miliona evra od kojih bi Ronaldo dobio 250 miliona evra, a preostalih 50 miliona evra bi pripalo posrednicima i Mančester junajtedu, prvima 20, a drugima 30.

Međutim, sada je ‘ESPN’ doneo informaciju da je ponuda, što se igrača tiče otišla na 275 miliona, ali da ju je on odbio, te da neće potpisati dvogodišnji ugovor. Ronaldo bi, da je prihvatio ovu ponudu, postao najplaćeniji fudbaler sveta sa nedeljnom platom od 2,5 miliona evra, ali njemu očigledno, u prvom planu nije finansijski deo, kada je budućnost u pitanju.

Da podsetimo, Ronaldo je u nekoliko navrata istakao da je nezadovoljan u Junajtedu i da želi da ide, te nije pošao sa timom na pripreme i turneju, dok je, sa druge strane, trener Erik ten Hag javno poručio da računa na njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter