FOTO: SSS
in , ,

POČEO SVETSKI KUP U ČANGVONU: Andrea Arsović stala pre finala!

Novi izazov nakon Mediteranskiih igara!

Za srpske reprezentativce u streljaštvu nema odmora. Praktično odmah posle izuzetno uspešnog učešća na Mediteranskim igrama, na kojima je osvojio šest medalja, nacionalni tim naše zemlje se uputio u južnokorejski grad Čangvon, gde je danas počeo četvrti Svetski kup u sezoni.

Prvog dana na programu su bile kvalifikacije vazdušnom puškom. Najuspešnija srpska predstavnica na startu turnira bila je Andrea Arsović, koja je osvojila 12.mesto u ženskoj konkurenciji, dok je šampionka Evrope i vicešampionka Mediterana Teodora Vukojević zauzela 14.poziciju.

Arsovićevu je od plasmana u finale delila minimalna razlika. Među osam najboljih u kvalifikacijama bile su i dve domaće takmičarke, koje nisu bile u konkurenciji za plasman u finale. Zato je i 10-plasirana Mađarica Ester Mesaroš, koja je pogodila 628,8 krugova, prošla dalje. Arsovićeva je ostvarila samo 0,1 krug slabiji rezultat od Mesaroševe. Vukojevićeva je skupila 628,1 krug.

Milutin Stefanović je zauzeo 25, a Milenko Sebić 36.mesto u muškoj konkurenciji. U ponedeljak će u kvalifikacijama vazdušnim pištoljem učestvovati Zorana Arunović i Damir Mikec.

Vazdušna puška, muškarci, kvalifikacije: 1. Sergej Rihter (Izrael) 631,6… 25. Milutin Stefanović 624,6… 36. Milenko Sebić 623,6…

Vazdušna puška, žene, kvalifikacije: 1. Eunjong Čo (Južna Koreja) 632,1… 12. Andrea Arsović 628,7… 14. Teodora Vukojević 628,1…

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

NAJVEĆI PREOKRET U ISTORIJI TENISA, OVO JE NEVEROVATNO: Gubila 6:0, 5:0 i 30:0, pa pobedila!

VELIKO POJAČANJE ZA ‘PONOS BARA’: Snažni centar stigao u Mornar! (VIDEO)